پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/١١/٧ - ۲۷۷ مورد

دکتر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فرا رسیدن هفته قرآن دانشگاه ها را تبریک گفت.

یكشنبه ١٢ آبان ١٣٩٨ ساعت ٩:٥ ق.ظ   ( بازدید : 7 نفر )

قرآن کتاب هدایت،اخلاق،عبادت و معنویت است، کتابی که خواندنش روح آدمی را صیقل داده و به آرامش می رساند.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دکتر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه  ضمن اعلام هفته قرآن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از 18 لغایت 24 آبانماه، فرا رسیدن این مناسبت را تبریک گفت . وی افزود ارزش و اهمیت قرآن غیر قابل توصیف است، قرآن کتاب هدایت،اخلاق، عبادت و معنویت است.کتابی که خواندنش روح آدمی را صیقل داده و به آرامش می رساند. صولتی بیان نمود علم و دانش در قرآن بسیار اهمیت دارد به طوریکه خداوند درآیه 9 سوره زمر می فرماید: آیا کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند مساویند. بر همین اساس است که انسان هر چه بیشتر علم به معنای واقعی را بیاموزد بیشتر به وجود خداوند پی می برد. در ادامه صولتی برنامه های هفته قرآن دانشگاه را شامل برگزاری محفل انس با قرآن کریم، مسابقه مفاهیم قرآن، انتخابات کانون قرآن و عترت، فضا سازی قرآنی و برگزاری طرح آغاز کلاس های آموزشی با تلاوت آیات قرآن عنوان نمود.