پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/١١/٧ - ۲۷۷ مورد

برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه کارکنان و دانشجویان به مناسبت هفته قرآن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨ ساعت ١٢:٢٣ ب.ظ   ( بازدید : 15 نفر )

منبع مسابقه از کتاب دقایقی با قرآن و به صورت چهار گزینه ای می باشد، مهلت ارسال پاسخنامه تا 27 آبان

به گزارش مفدا خراسان شمالی، مدیریت فرهنگی دانشگاه در نظر دارد مسابقه کتابخوانی به مناسبت گرامیداشت هفته قرآن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار نماید. صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه عنوان نمود این مسابقه از کتاب دقایقی با قرآن و به صورت چهار گزینه ای برگزار خواهد شد و محدوده مطالعه تا صفحه 140 کتاب می باشد. همچنین بیان داشت درپایان مهلت ارسال پاسخنامه که 27 آبان می باشد به قید قرعه به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

5_pau3tcqw.4dt.pdf

سئوالات مسابقه کتابخوانی از کتاب دقایقی با قرآن به مناسبت هفته قرآن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.docx