راه یافتگان به مرحله فینال بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت در بخش آوایی

دوشنبه ١٩ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٣:١١ ب.ظ   ( بازدید : 8 نفر )

راه یافتگان به مرحله فینال بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش آوایی معرفی شدند.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، مدیر فرهنگی دانشگاه دکتر اکبر صولتی عنوان کرد: ازدانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دو نفر از بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت به مرحله فینال راه یافتند. دکتر صولتی افزود: از گروه کارکنان در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم آقای مجتبی بلاغی و از گروه دانشجویان در رشته ترجمه خوانی خانم هانیه معصومی با کسب حد نصاب امتیاز توانستند به مرحله نهایی جشنواره راه یابند. ایشان بیان نمود: مسابقات با توجه به شرایط شیوع بیماری در تمامل مراحل حتی مرحله فینال به صورت مجازی برگزار خواهد شد. و شرکت کنندگان می بایست فایل ها صوتی تصویری خود را مطابق آیین نامه تا تاریخ 28/8/99 به مرکز قرآن و عترت وزارت جهت داوری نهایی ارسال نمایند.