برنامه های گرامیداشت هفته قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

چهارشنبه ٢١ آبان ١٣٩٩ ساعت ١:٣٧ ق.ظ   ( بازدید : 11 نفر )

مدیر فرهنگی دانشگاه گرامیداشت هفته قرآن دانشگاه ها را تبریک گفت و این هفته را یادآور اخلاق مداری، مهربانی و انسانیت عنوان نمود

به گزارش مفدا خراسان شمالی،دکتر اکبر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه گرامیداشت هفته قرآن دانشگاه ها را تبریک گفت و این هفته را یاد آوراخلاق مداری،مهربانی و انسانیت عنوان نمود. و پیامبر اکرم (ص) را نمونه و اسوه این صفات دانست و اظهار امیدواری کرد دانشگاهیان عزیز در زندگی و اهداف خود ایشان را راهبر و الگوی خود قرار داده و به ایشان تاسی نمایند. دکتر صولتی افزود: در این هفته برنامه های قرآنی متنوعی در دانشگاه برگزار شد که می توان به برگزاری وبینار نشست هم اندیشی مدیر فرهنگی با اعضای کانون های قرآن و عترت دانشگاه، محفل انس با قرآن کریم، تقدیر از 16 نفر از کارکنان فعال حوزه قرآنی و فضاسازی در سایت های خبری و مجازی دانشگاه ،همچنین ارسال پیام قرآنی جهت کارکنان اشاره نمود.