برگزاری دوره های آموزشی قرآنی ضمن خدمت کارکنان

شنبه ٢٩ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٢:٣٦ ب.ظ   ( بازدید : 15 نفر )

دوره های آموزشی قرآنی ضمن خدمت ویژه کارکنان در سال 1399به صورت غیر حضوری برگزار گردید.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دکتر اکبر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه از عنوان کرد: دوره های آموزشی  ضمن حدمت قرآنی کارکنان در سال جاری  به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت غیر حضوری برگزار شد در صورتی که در سالهای گذشته به صورت حضوری و با دعوت از استاد در واحد های مختلف دانشگاه انجام می شد. دکتر صولتی افزود: دوره های ضمن خدمت کارکنان  برپایه آیات قرآن کریم در سال جاری به موضوعات  نماز و امر به معروف و نهی از منکر اشاره داشت و تعداد ساعات آموزشی هریک 8 ساعت عمومی در نظر گرفته شده است. مدیر فرهنگی دانشگاه درادامه بیان داشت: این دوره ها هرساله با همکاری معاونت توسعه برگزار می گردد و در ارزشیابی و ارتقاء کارکنان تاثیر دارد.