کسب رتبه دوم کشوری در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

یكشنبه ٧ دی ١٣٩٩ ساعت ٩:٢١ ق.ظ   ( بازدید : 10 نفر )

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی رتبه دوم کشوری در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور رابه خود اختصاص داد

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دکتر اکبر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه از کسب رتبه دوم کشوری توسط دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه، خانم هانیه معصومی خبر داد. مدیر فرهنگی دانشگاه عنوان نمود: خانم معصومی از دانشجویان فعال و علاقمند در حوزه قرآنی است که در بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی توانست رتبه دوم کشوری در رشته ترجمه خوانی قرآن کریم را با بالاترین امتیاز به خود اختصاص دهد. در ادامه دکتر صولتی گفت: کسب رتبه های عالی کشوری در حوزه فرهنگی قرآنی برای دانشگاه همواره مایه افتخار و مباهات است و اظهار امیدواری کرد دانشجویان دانشگاه همواره بتوانند نشاط فرهنگی خود را در کنار کسب علم و معرفت حفظ نموده و قله های علمی و فرهنگی را فتح نمایند. در انتها مدیر فرهنگی دانشگاه، کسب رتبه دوم کشوری رشته ترجمه خوانی جشنواره قرآن و عترت را به خانم معصومی تبریک گفت و آرزوی موفقیت و سرافرازی برای ایشان نمود.