برگزاری دوره های آموزشی قرآن کریم ویژه اساتید و دانشجویان در سال 99

سه شنبه ١٦ دی ١٣٩٩ ساعت ١١:٤٩ ق.ظ   ( بازدید : 8 نفر )

دوره های آموزشی قرآن کریم ویژه اساتید و دانشجویان در طی سال جاری به صورت غیر حضوری برگزار گردید.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دکتر اکبر صولتی مدیر فرهنگی دانشگاه از برگزاری دوره های آموزشی قرآن کریم در رشته های تجوید ویژه دانشجویان و تفسیر آیات سلامت ویژه اساتید خبر داد. دکتر صولتی افزود: این دوره ها در سالهای گذشته جهت دانشجویان در خوابگاه ها به صورت حضوری برگزار می‌شد اماّ در سال جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان از طریق کانال‌های مجازی یا به صورت وبیناری برگزار گردید. مدیر فرهنگی دانشگاه به برگزاری دوره تفسیر آیات سلامت ویژه اساتید به صورت وبیناری و استقبال خوب ایشان نیز اشاره نمود. و اظهار امیدواری کرد برای ارتقای ترویج آموزش های قرآنی بتوان در آینده نزدیک این دوره ها را حضوری و اعطای امتیاز به اساتید و دانشجویان شرکت کننده برگزار نمود.